Werken bij CQG

Wil jij als Planner aan de slag?

Dankzij jou hoeft een klant of zorgprofessional zich geen zorgen over hun rooster te maken. Als planner bij CQG heb jij een bepalende rol en kan jij jezelf altijd blijven ontwikkelen. Blijf op deze pagina!

Wat doe je als planner?

Als planner bij CQG ben je de spil tussen zorgprofessional en klant. Je plant een flexibele groep kandidaten (uit je pool) in bij klanten. Dat doe je voor onze klanten die met een planning en diensten werken, zoals een zorginstelling. Dat lijkt misschien eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken.

Van de klant krijg je een rooster met openstaande diensten. Van de komende maand, maar soms ook op de dag zelf. Die moet jij opvullen met de zorgprofessionals van CQG. Je weet precies hoe zo’n dienst eruitziet en wie de juiste zorgprofessional voor die dienst is. Je checkt of de gekozen kandidaten beschikbaar zijn en vult het rooster aan.

De nieuwe planning koppel je terug aan klant en zorgprofessional. Soms moet je nog wat extra rondbellen of mailen om de laatste gaten in de planning op te vullen. Dankzij jou hoeft een klant of zorgprofessional zich geen zorgen over de planning te maken en kunnen zij gewoon doen waar ze goed in zijn.

Planner zijn past bij jou, als…

 • je snel kan schakelen en overzichtelijk werkt
 • je overzicht weet te houden
 • je energie krijgt van het oplossen van complexe puzzels
 • je goed kan communiceren en afspraken kan maken
 • je meerdere stakeholders (klanten, zorgprofessionals) tevreden weet te houden
Verder is het belangrijk dat:
 • je flexibel bent
 • je piketdiensten kan draaien. (geen zorgen, dit hoeft maar één week per maand te zijn)
 • je stressbestendig bent

Dit leer je als planner

Eén van de belangrijkste vaardigheden die je als planner bij CQG leert, is tactisch en snel denken. Jij ziet vaak snel wanneer er een piek is en er meer mensen nodig zijn. En dat kan een kans zijn om meer kandidaten bij die klant te plaatsen. Maar dat spreekt voor zich.

Je leert verder kijken dan wat er voor je staat; je anticipeert op wat er komen gaat en speelt daar (samen met een manager) op in.

Wie zijn je collega’s?

Klanten en kandidaten zijn de mensen die jij het meest spreekt tijdens je werkdag. Je werkplek is op onze hoofdvestiging. Binnen CQG heb je veel contact met de klanten en kandidaten.

Bijvoorbeeld over je kandidaten, maar ook over mogelijke kansen die jij ziet door naar de planning te kijken. Ook werk je samen met andere planners om de planning rond te krijgen wanneer jij er in je eentje niet uitkomt.

Zo ziet een werkdag eruit

 • De dagelijkse start met je collega’s
 • Rooster en beschikbaarheid kandidaten checken
 • Kandidaten bellen om openstaande diensten in te vullen
 • De planning voor de dag zelf, als het gaat om ad-hoc diensten of komende weken die vooruit gepland kunnen worden finaliseren

Een korte samenvatting

Als planner bij CQG heb je een verbindende rol, want bij jou komt de klant en zorgprofessional samen. Je hebt veel contact met verschillende personen, binnen en buiten de organisatie.En omdat jij als planner geen commerciële doelen hebt, kun je een meer vakinhoudelijke relatie met de klant opbouwen.

Dat vind je leuk, want de kennis die je daarbij opdoet kun je weer gebruiken om beter te worden in je werk. Elke dag werken aan jouw specialisme en de zorgen rondom een planning maken weghalen: daar word jij blij van.

Interesse?

Het werk van een planner is gevarieerd en uitdagend. Als jij jouw werk goed doet, maak je een heleboel mensen blij. Wil je meer weten over werken als planner? Hoe het is om bij CQG te werken? Neem contact op met Rajae, 0619896471, die staat je graag te woord.

info-8@2x

Wil jij liever als zorgprofessional aan de slag?

Lees meer over werken bij CQG als zorgprofessional door op de onderstaande knop te klikken.