Zorg voor elkaar, met elkaar.

CQG Zorg is opgericht met als doel onze bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdaging om professionele, empathische en flexibele zorgverleners te leveren vanuit een zorgvuldig geselecteerd perspectief. Tegelijk willen wij onze bijdrage leveren om flexibele en gekwalificeerde zorgprofessionals voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden.

Missie

CQG Zorg realiseert zich dat goede zorg professionals een belangrijk kapitaal zijn en bieden daarom goed werkgeverschap. De eerste prioriteit hierbij zijn gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers. Dit bereiken wij door een onze werknemers te stimuleren, coachen en ontwikkelen.

Op deze manier kunnen wij de juiste kandidaten matchen met een zorginstelling waar hun kwaliteiten en capaciteiten het beste naar boven komen. Op deze manier werken wij graag mee aan een professionele, veilige en stabiele werkomgeving. Zodat u de optimale zorg aan uw cliƫnten kunt geven.

Wij staan 24 uur voor u klaar om u te helpen bij uw zorgvraag.

Ons succes is afhankelijk van het succes van onze zorg professionals en onze opdrachtgevers.

CQG Zorg staat 24 uur en 7 dagen per week klaar voor onze opdrachtgevers. We zijn ten alle tijden bereikbaar en zullen uw zorgvraag op een adequate en snelle manier invulling geven.

Visie

Wij laten ons leiden door onze visie en waarden die leidend zijn in onze werkzaamheden.

Naast onze zorgprofessionals zijn onze opdrachtgevers zeer belangrijk. Onze visie is ook om onze opdrachtgevers te ontzorgen wat betreft het vinden van flexibel, kundig en betrouwbare zorgprofessionals.

Samen met onze opdrachtgevers willen wij zorgen voor een optimale, veilige en goed bezette werkomgeving. Daarom zullen we altijd intensief in gesprek blijven met onze opdrachtgevers zodat we altijd met de juiste oplossingen zullen komen. Onze visie is om vooruitstrevend en flexibel te zijn in het leveren van de juiste zorgprofessionals.