Zorg voor elkaar, met elkaar.

CQG Zorg is opgericht met als doel onze bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdaging om professionele, empathische en flexibele zorgverleners te leveren vanuit een zorgvuldig geselecteerd perspectief. Tegelijk willen wij onze bijdrage leveren om flexibele en gekwalificeerde zorgprofessionals voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden.

Wie zijn wij?

De wereld van werk in de zorg is volop in beweging. Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk verder toe. Onze medewerkers zijn echte professionals, adequaat, flexibel en ervaren. Ze zijn zeer betrokken en inhoudelijk kundig. Door de juiste opleiding en bijscholing kunnen onze medewerkers zorg van de hoogste kwaliteit leveren.

Eerlijkheid vinden we heel belangrijk; we zijn transparant en doen wat we beloven. CQG Zorg creëert waarde door zorgprofessional aan passend werk te helpen en voor de zorginstellingen de juiste medewerker te vinden die bijdraagt aan de ontwikkeling van uw zorginstelling. Het is onze ambitie om een aantrekkelijke werkgever te zijn, de meest gekwalificeerde mensen aan te trekken, te begeleiden en te behouden. Professionals, die op hun beurt de meest flexibele en pragmatische service aan onze opdrachtgevers zullen verlenen.

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.

CQG Zorg staat 24 uur en 7 dagen per week klaar voor onze opdrachtgevers. We zijn ten alle tijden bereikbaar en zullen uw zorgvraag op een adequate en snelle manier invulling geven.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Wij waarborgen onze kwaliteit door ons altijd te houden aan de vastgestelde eisen van onze opdrachtgevers. En het geheel aan activiteiten die nodig zijn om de kwaliteit van de zorgverlening te bewaken en te verbeteren.

Veiligheid en structuur zijn daarin onze pijlers.

Integriteit

Bezinning over de manier waarop we bezig zijn, met onze opdrachtgevers, de zorgprofessionals en met onszelf.

Integriteit is een proces van voortdurende transparantie, inzage, aanspreekbaarheid voor onze opdrachtgevers en zorgprofessionals.

Wij komen onze beloftes en afspraken na en zorgen voor een goed verloop van het gehele proces.

Flexibiliteit

Wij zijn een flexibele partner en dat stelt ons in staat om altijd met een passend antwoord te komen op uw zorgvraag.

Wij bouwen aan continuïteit door flexibiliteit. Wij staan 24 uur klaar voor onze opdrachtgevers om ze bij te staan in hun zorgvraag, hoe complex de situatie ook is.